آیر‘در این مقاله تلاش دارد تا ماهیت این اصل اساسی دکارت را روشن ساخته و با طرح سؤالاتی که بعضی از آن جنبه روانشناسانه و بعضی دیگر فلسفی و نیز گاهی شناخت شناسانه دارد ‘ زوایای تاریک آن را روشن نماید. شاید کل این مقاله را بتوان در این عبارت خلاصه نمود که ((به راحتی نباید از کنار(( می اندیشم پس هستم )) گذشت ‘ چرا که توفیق و شکست فلسفه دکارت ‘ هر دو در گرو آن است )).
اما جالبترین نکته مقاله‘مفتوح ماندن بحث و واگذاری نتیجه گیری به خواننده است .آنچه که نویسنده برعهده گرفته تمهید کلیه مقدمات برای خواننده ای است که تمایل وافر برای رسیدن به حقیقت دارد ‘ اما همانند موضوع مورد بحث که در جستجوی کشفت نخستین قضیه یقینی عالم اندیشه است ‘ آیر به این جستجو موضوعیت بخشیده‘ اما هرگونه نتیجه گیری را به عهده تعویق انداخته است .
عالمی, دکتر روح الله . (1379). تأملی در فلسفه دکارت
با اقتباس از مقاله (( می اندیشم ، پس هستم )) نوشته آیر. مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 154-153(0), -.
MLA
عالمی, دکتر روح الله . "تأملی در فلسفه دکارت
با اقتباس از مقاله (( می اندیشم ، پس هستم )) نوشته آیر", مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 154-153, 0, 1379, -.
HARVARD
عالمی, دکتر روح الله. (1379). 'تأملی در فلسفه دکارت
با اقتباس از مقاله (( می اندیشم ، پس هستم )) نوشته آیر', مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 154-153(0), pp. -.
CHICAGO
دکتر روح الله عالمی, "تأملی در فلسفه دکارت
با اقتباس از مقاله (( می اندیشم ، پس هستم )) نوشته آیر," مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 154-153 0 (1379): -,
VANCOUVER
عالمی, دکتر روح الله. تأملی در فلسفه دکارت
با اقتباس از مقاله (( می اندیشم ، پس هستم )) نوشته آیر. مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 1379; 154-153(0): -.