بعد از دو مقالهء استعاده و نامهای سورهء مبارکهء حمد، نیکو مینمایدکه مقاله
را در نوبت سوم، به گزیده ای از ترجمه های زیبا از سورهء مبارکهء حمد والا و دلربا اختصاص دهم که در تاریخ ادب پارسی قرآنی نام بردارند. و در آغاز شمه ای از شرح حال و أثر این ترزبانان سخن سنج را آورم تا ارزش آن آثار ارزنده نیکوتر جلوه نماید و سپس به تطبیق تاریخی ترجمه ها پردازم تا إن شاءالله تعالی محققان سخن سنج و زبان شناس را به کار آید. از این رو از سلمان پارسی به سورآبادی و نسفی و میبدی و رازی و کاشفی وکاشانی و لاهیجی و سرانجام ترجمه ای تفسیرگونه به نثر و نظم از نگارنده پراخته آمد تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.
انوار, دکتر سید امیر محمود . (1382). أنو ار ترجمه های فرقانی از سورهء مبارک حمد قرآنی. مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 53(2), -.
MLA
انوار, دکتر سید امیر محمود . "أنو ار ترجمه های فرقانی از سورهء مبارک حمد قرآنی", مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 53, 2, 1382, -.
HARVARD
انوار, دکتر سید امیر محمود. (1382). 'أنو ار ترجمه های فرقانی از سورهء مبارک حمد قرآنی', مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 53(2), pp. -.
CHICAGO
دکتر سید امیر محمود انوار, "أنو ار ترجمه های فرقانی از سورهء مبارک حمد قرآنی," مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 53 2 (1382): -,
VANCOUVER
انوار, دکتر سید امیر محمود. أنو ار ترجمه های فرقانی از سورهء مبارک حمد قرآنی. مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی(منتشر نمی شود), 1382; 53(2): -.